Triatlonové medaily pre najlepších športovcov

Triatlon je kombináciou troch disciplín: plávania, cyklistiky a behu. Táto disciplína, ktorá si vyžaduje značnú zručnosť a vytrvalosť, je veľmi obľúbená u všetkých vekových kategórií. Triatlonové súťaže, ktoré sa konajú po celej Európe, lákajú odvážlivcov, ktorí si chcú otestovať svoje schopnosti v tejto disciplíne. Ak chcete, aby Vaše triatlonové podujatie vyniklo, uistite sa, že máte správne ocenenia. Môžeme Vám s tým pomôcť!

Organizácia triatlonového podujatia s medailami Maad

Ako organizátor takéhoto podujatia veľmi dobre viete, že si vyžaduje dobrú organizáciu a dokonalú prípravu celej trate pre pretekárov a zabezpečenie ďalších sprievodných atrakcií aj pre divákov. Vrcholom pretekov je však odovzdávanie cien pretekárom.

Preto si nesmiete zabudnúť pripraviť medaily! Využite našu ponuku a objednajte si triatlonové medaily, ktoré potešia účastníkov podujatia. Už roky vyrábame medaily na mieru. Poskytujeme poradenstvo, navrhujeme a vyrábame individuálne ocenenia v našej zlievarni v Poľsku. Naše rozsiahle strojové vybavenie nám umožňuje vyrobiť takmer akýkoľvek dizajn medaily v krátkom čase.

Medzi našimi medailami preto nájdete medaile na mieru, farebné odlievané medaile s potlačou, laserom rezané oceľové medaile a ekologické medaile vyrobené z prírodných materiálov. Každý z týchto druhov medailí má svoje výhody, ale aj určité obmedzenia. Bez ohľadu na to, ktorú medailu si vyberiete, vždy ju dostanete včas a vo vynikajúcom spracovaní. Vyrobíme medaily špeciálne pre Vás podľa individuálne pripraveného návrhu!

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Triatlon

Hodia sa sošky ako triatlonové ocenenia?

Samozrejme, že áno! Triatlonové sošky vyrobené na mieru sú trochu iným spôsobom odmeňovania športovcov. Väčšie možnosti pri ich tvorbe nám dávajú prakticky neobmedzený manévrovací priestor. To nám umožňuje umiestniť na sošky všetky potrebné prvky týkajúce sa Vášho triatlonového podujatia. S našou pomocou môžete pre svojich športovcov vytvoriť moderné kovové trofeje, krásne sklenené trofeje, výrazné stĺpcové ocenenia alebo zmiešané ocenenia, ktoré sú kombináciu mnohých rôznych materiálov a techník personalizácie. Dôverujú nám už mnohí organizátori triatlonových podujatí v celej Európe. Ocenenia, ktoré sme vyrobili, potešili športovcov, ale stali sa aj jedinečným symbolom podujatia.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Triatlon trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!