Originálne plavecké medaily zvýraznia Vaše podujatie

Výhody plávania sú zrejmé. Nejde len o zdravotné aspekty, ale aj o nesmiernu radosť. Preto sa plávanie časom mení zo záľuby na športové plávanie. Vtedy sa zdokonaľovanie plávania dostáva na vyššiu úroveň, ktorá sa overuje na plaveckých pretekoch. Tu športovci dostávajú svoje prvé plavecké ocenenia, ktoré ich motivujú pokračovať. Jednou z najobľúbenejších foriem odmeňovania plavcov sú plavecké medaily. Vďaka nim môžete ľahko rozlíšiť každého hráča na turnaji alebo súťaži, ktorú organizujete. Naša spoločnosť vyrába rôzne druhy medailí na mieru, ktoré dokážeme prispôsobiť Vašim potrebám, časovým možnostiam a rozpočtu. S nami môžete vytvoriť niečo skutočne jedinečné. Medaila, ktorá bude krásnou pamiatkou pre športovca a zároveň symbolom Vášho podujatia.

Plavecké medaily nájdete v našej ponuke

Úžasné medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a úsporné ekologické medaily. Každý z týchto druhov medailí má svoje výhody, ale aj určité obmedzenia. Nech si vyberiete akúkoľvek medailu, vždy ju dostanete včas a vo vynikajúcom spracovaní podľa Vášho individuálneho návrhu. Naše medaily budú pre účastníkov nezabudnuteľné a nepochybne zvýraznia všetky Vaše plavecké súťaže.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Plávanie

Boli by plavecké sošky lepšie? Vyrobíme ich pre Vás

Originálne plavecké sošky na mieru navrhujeme tak, aby odrážali všetko, čo Vám plávanie dáva. Takéto sošky sú ideálnymi plaveckými oceneniami pre vynikajúcich plavcov. Vďaka nim Vaše podujatie určite vynikne a v budúcich ročníkoch priláka množstvo nových športovcov. Sošky, ktoré vytvárame pre našich klientov, sú plavecké ocenenia vyrobené z najkvalitnejších materiálov, ktorými potešíte účastníkov.

V našej ponuke nájdete jednoduché a klasické, ako aj zložité sošky vytvorené z kombinácie rôznych materiálov. Úroveň zložitosti sošky ovplyvňuje čas potrebný na jej výrobu, ako aj konečnú cenu. S našou pomocou však vytvoríte úžasné ocenenie, ktoré bude zodpovedať Vášmu rozpočtu aj časovým možnostiam. Pozrite si ich výhody a možnosti a potom si vyberte štýl, v ktorom by ste chceli svoje ocenenie vyrobiť.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!