Medaily s tanečným motívom

Tanec je vzrušujúca disciplína, ktorá s ľahkosťou vyjadruje naozaj širokú škálu emócií. Z tohto dôvodu musíte ako organizátor tanečnej súťaže vytvoriť dokonalú atmosféru, ktorá podčiarkne celý tanečný zážitok. Jedným z najdôležitejších prvkov každej súťaže sú ocenenia. Vďaka kreativite a moderným technológiám môžu byť dnes odmeny skutočne rozmanité. Najobľúbenejším typom ocenení sú medaily, ktoré vyrábame už naozaj dlho. Ako spoločnosť Maad sme už vytvorili tisíce návrhov a realizovali celý rad medailí pre tanečné súťaže.

Vytvorte s nami tanečnú medailu pre najlepších súťažiacich Vášho podujatia!

Naše medaily sa vyznačujú precíznosťou a individuálnym spracovaním

Skupina skúsených grafických dizajnérov spoločnosti Winmed každý deň vytvorí malé umelecké diela, ktoré sa potom odovzdajú víťazom. V našej širokej ponuke nájdete štyri hlavné typy medailí. Každý z nich je iný a má svoje výhody a obmedzenia. Bez ohľadu na formu však všetky realizujeme včas a s mimoriadnym dôrazom na detaily. U nás si môžete vyrobiť skvelé medaily na mieru, farebné medaily s potlačou, úžasné oceľové medaily a úplne prírodné ekologické medaily. Pri spolupráci s nami rozhodnete o podobe medaily ešte pred začatím výroby.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Tanec

Dychberúce sošky na tanečné súťaže

Medaily nie sú jediným spôsobom, ako oceniť tanečníkov zúčastňujúcich sa na súťažiach. Ďalšou možnosťou sú sošky, ktoré vďaka technologickému vývoju môžu mať takmer akýkoľvek tvar. Preto môžete pre svoje podujatie pripraviť ceny, ktoré sa od ostatných odlišujú tvarom, formou, štruktúrou a farbou. Konečný vzhľad sošky závisí od Vášho návrhu na mieru. S našou spoločnosťou môžete tiež vytvoriť ľubovoľný počet sošiek, počnúc jedným kusom a končiac stovkami.

Naša ponuka tanečných sošiek je skutočne široká. U nás si môžete vyrobiť úžasné sklenené trofeje, moderné kovové trofeje alebo prekvapivé stĺpcové ocenenia. Najdôležitejšie však je, že môžeme vytvoriť takmer akúkoľvek kombináciu materiálov. Naše soľky z kombinovaných médií sú niekedy naozaj zložité, a preto výrazne vyniknú.

Máte predstavu o ideálnej cene pre tanečnú súťaž, ktorú organizujete? Realizujte to s našou spoločnosťou a vytvorte trofej, ktorá Vás odlíši od ostatných.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!