Moderné medaily ideálne na tenisové súťaže

Tenis sa rozhoduje hrať čoraz viac mladých aj starších ľudí. Preto vzniká čoraz viac tenisových súťaží. Pri organizovaní takýchto súťaží by ste preto mali zabezpečiť, aby sa ich zúčastnilo čo najviac ľudí. Tým sa nielen zvýši úroveň súťaže, ale aj popularita Vášho podujatia. Jedným z prvkov, ktoré priťahujú športovcov, sú krásne medaily. Môžete si ich ľahko objednať u našej spoločnosti. Veď ako spoločnosť Maad sme už vytvorili tisíce osobitých realizácií pre rôzne tenisové podujatia. S našimi medailami na mieru víťazov patrične odmeníte.

Roky v tomto odvetví nám umožnili zúčastniť sa mnohých športových podujatí. Naše medaily boli odovzdané na malých miestnych podujatiach, ako aj na medzinárodných podujatiach. Poznatky, ktoré sme za ten čas získali, nám umožnili vytvoriť štyri hlavné typy medailí, ktoré nájdete v našej ponuke. Patria medzi ne úžasné medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a ekologické medaily vyrobené z prírodných materiálov. Všetky je možné upraviť a prispôsobiť tak, aby plne vyhovovali Vašim očakávaniam a rozpočtu.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Tenis

Tenisové sošky pre najlepších hráčov

Naši klienti si uvedomujú, že ocenenia majú veľký vplyv na vnímanie súťaže zo strany účastníkov. Zle zvolené, neatraktívne alebo neoriginálne ocenenia znižujú záujem o Vaše podujatie. Preto sa veľmi veľká časť našich klientov rozhoduje pre vytvorenie originálnych sošiek, ktoré účastníkov pozitívne prekvapia. Naše trofeje vytvárame vždy na individuálnu objednávku, pričom zohľadňujeme všetky pokyny organizátora. Soška sa tak stáva nielen krásnym suvenírom, ale aj dizajnovou ozdobou podujatia, na ktorom sa udeľuje.
Kľúčom k vytvoreniu originálnej sošky je individuálny dizajn, vášeň a odhodlanie. S nami máte toto všetko a ešte viac! Náš skúsený tím sa nebojí výziev. Preto každý deň pripravujeme veľkolepé návrhy a vyrábame veľkolepé trofeje prispôsobené potrebám a možnostiam našich klientov. Náš sortiment zahŕňa štýlové sklenené trofeje, moderné kovové trofeje, netradičné stĺpcové ocenenia a zmiešané trofeje, ktoré sú kombináciou viacerých materiálov. Tento výber určite splní Vaše očakávania a soška odlíši Vašu udalosť od ostatných.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Tenis trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!