Medaily pre fanúšikov motoristického športu

Motoristický šport je skutočným adrenalínovým zážitkom. Najmä keď ide o veľmi dôležité preteky. Preto by mal každý organizátor súťaže dbať na vhodný punc pre takéto podujatie. Jedným z prvkov, na ktoré sa oplatí dbať, sú udelené ceny. Ich najobľúbenejším typom sú medaily, ktoré naša spoločnosť personalizuje a prispôsobuje podujatiu. Ako Maad sme už zrealizovali tisíce úžasných projektov, ktoré potešili príjemcov aj organizátorov súťaží. Vytvorte si s nami medailu dokonale prispôsobenú Vašej udalosti!

Máme vedomosti a skúsenosti s výrobou medailí

Roky v tomto odvetví nám umožnili získať poznatky o tom, čo môžete od medailí očakávať. Vieme, čo naši zákazníci potrebujú, a preto v našej ponuke nájdete naozaj široký výber medailí. Aby sme vám uľahčili ich rozpoznávanie, vytvorili sme jednoduché rozdelenie pozostávajúce zo štyroch hlavných kategórií. Ide predovšetkým o masívne medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a úplne prírodné ekologické medaily.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Motoršport

Sošky na pamiatku úspechov v motoristickom športe

V našej spoločnosti nevytvárame len krásne medaily. Nájdete u nás aj individuálne vytvorené sošky. Vypracujeme pre Vás návrh podľa Vašej predstavy. Poradíme Vám a navrhneme, čo sa dá urobiť, aby ste dosiahli čo najlepší výsledok v rámci Vášho rozpočtu. Takto bude soška dokonale odrážať charakter Vašej udalosti a stane sa jej ozdobou. S našimi originálnymi soškami môžete účastníkom sprostredkovať svoje hodnoty a dokonca vytvoriť ucelenú sériu ocenení, ktoré podporia účasť na ďalších ročníkoch.

Preto ponúkame skutočne rozmanitú škálu dizajnov, ktoré sú ohromujúce svojou formou, prekvapivé svojím tvarom alebo pôsobivé svojou veľkosťou. Môžete si vybrať z elegantných sklenených trofejí, moderných kovových trofejí alebo zaujímavých stĺpcových ocenení. Okrem toho v kategórii mixed media nájdete sošky, ktoré kombinujú rôzne materiály a vytvárajú zložité formy. Vďaka širokému výberu, individuálnemu prístupu a takmer neobmedzeným možnostiam sa naše sošky dokonale hodia ku každému typu motoristického športu.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Motoršport trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!