Solidné medaile pre silové športy

Solidné medaile pre silové športy Silové športy si spájame s krásne vypracovanými postavami a obrovskou silou. Na dosiahnutie úspechu v tejto oblasti však treba veľa obetovať. Ako organizátor súťaže v silovom trojboji si to pravdepodobne uvedomujete a viete, ako veľa pre športovca znamená víťazstvo. Preto si treba pripomínať každé víťazstvo. Na tento účel sa najlepšie hodia veľké a ťažké medaily s tematikou silových športov. Ako spoločnosť Maad podporujeme miestne aj medzinárodné podujatia v silovom trojboji tým, že pre víťazov pripravujeme medaily na mieru. Preto si u nás môžete vyrobiť medaily na akékoľvek podujatie alebo súťaž v silových športoch. Naše medaily pre silové súťaže sú vyrábané na individuálnu objednávku.

Vďaka tomu ocenenie určite splní všetky Vaše očakávania. Za roky pôsobenia v tomto odvetví sme pochopili, čo chcú športovci aj organizátori podujatí. Na uspokojenie ich potrieb sme vytvorili štyri hlavné kategórie medailí. Nájdete medzi nimi efektné medaily na mieru, plnofarebne odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a ekologické medaily, ktoré vyrábame z prírodných materiálov. Každá z týchto medailí sa vyznačuje niečím iným, ale nech si vyberiete ktorúkoľvek, vždy ju dostanete včas a v najvyššej kvalite spracovania.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Silové športy

Krásne sošky pre najlepších

Viete, aká cena dokonale zvýrazní silu a odhodlanie súťažiacich a dá vyniknúť Vášmu podujatiu? Originálna a individuálne navrhnutá soška bude najlepším nápadom. Môže dosiahnuť skutočne impozantné rozmery, prekvapiť hmotnosťou a potešiť tvarom. To všetko v rámci individuálneho projektu, ktorý vytvoríme špeciálne pre Vás. Originálna soška je nielen skvelým suvenírom pre hráčov. Je to zároveň Vaša vizitka, vďaka ktorej prilákate nových účastníkov.

V našej ponuke nájdete široký výber sošiek určených pre silové športy. Rozlišujeme medzi nimi elegantné sklenené trofeje, moderné kovové trofeje a rovné stĺpové ocenenia. Okrem toho vyrábame trofeje, ktoré sú kombináciou viacerých materiálov a techník personalizácie. Nájdete ich v kategórii zmiešaných médií. S nami si môžete vytvoriť veľkolepé a zložité sošky, ktorými ozvláštnite svoju udalosť.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Silové športy trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!