Futbalové medaily podľa individuálnej objednávky

Futbal je jedným z najpopulárnejších športov na svete. Venujú sa mu deti aj dospelí na rôznych úrovniach. Organizované školské turnaje, ligové zápasy alebo iné futbalové podujatia sú vynikajúcou príležitosťou na športovú súťaž, ktorá by mala byť odmenená. Ako organizátor tohto typu podujatia sa musíte uistiť, že máte pre súťažiacich tie správne medaily. Individuálne navrhnuté medaily Maad s rôznymi technikami personalizácie Vám umožnia odlíšiť sa od ostatných futbalových podujatí. S našou pomocou pripravíte jedinečné a neopakovateľné futbalové medaily!

Každý rok vytvoríme tisíce individuálnych medailí pre organizátorov futbalových podujatí na rôznych úrovniach. Medzi tých, ktorí si pravidelne objednávajú naše medaily, patria školy, športové združenia alebo známe futbalové kluby v celej Európe. Celá výroba prebieha v našej zlievarni medailí v Poľsku. Vďaka tomu Vám medaily doručíme už niekoľko dní po dokončení výroby. Naša ponuka medailí na mieru zahŕňa nádherné medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, oceľové medaily rezané laserom a ekologické medaily vyrobené z prírodných materiálov. Každý z týchto druhov medailí má svoje výhody, ale aj určité obmedzenia. Bez ohľadu na to, ktorú medailu si vyberiete, vždy ju dostanete včas a vo vynikajúcom spracovaní. Medaily z našej produkcie budú pre hráčov nezabudnuteľné a nepochybne zvýraznia každý Váš futbalový turnaj alebo súťaž.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Futbal

Individuálne futbalové sošky pre hráčov a trénerov

FNaše futbalové sošky na mieru sú alternatívou k medailám a pohárom. Vyrobené do 10 pracovných dní od schválenia návrhu sa stanú ozdobou futbalového podujatia, ktoré organizujete. Kľúčom k úspechu vo futbale je dobrá tímová hra. Adekvátne ocenenie všetkých súťažiacich si vyžaduje prípravu desiatok rovnakých sošiek. V spoločnosti Maad ich môžeme vyrobiť ľubovoľný počet v akejkoľvek realizovateľnej forme.

Nezabudnite ani na individuálne úspechy najlepších hráčov a trénerov, ktorým pripravíme futbalové sošky venované práve im.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Futbal trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!