Bežecké súťaže s jedinečnými medailami

Beh je jedným z najobľúbenejších športov, pretože ho môžete vykonávať takmer v akýchkoľvek podmienkach a bez nutnosti kupovať špeciálne vybavenie. Beh je skvelá zábava a bežecké podujatia sú výborným spôsobom, ako si otestovať svoje schopnosti. Sú integrované a predstavujú skvelý spôsob trávenia voľného času. Pri organizovaní bežeckej súťaže chcete povzbudiť čo najviac účastníkov, aby sa jej zúčastnili. Môžeme Vám s tým pomôcť vytvorením úžasnej účastníckej medaily, ktorá zvýrazní Vaše podujatie!

Bežecké medaily sú pre mnohých účastníkov viac než len cenou, ktorá potvrdzuje účasť na podujatí

Sú spomienkou na dosiahnuté víťazstvo, ale aj zberateľským artiklom. Preto v našej ponuke nájdete medaily, ktoré vyrábame na individuálnu objednávku. Náš dizajnérsky tím vytvorí jedinečný dizajn špeciálne pre Vašu udalosť. To Vám pomôže vyniknúť medzi bežeckými podujatiami a povzbudiť viac účastníkov, ktorí chcú získať túto jedinečnú medailu.

Medzi našimi medailami preto nájdete medaile na mieru, farebné odlievané medaile s potlačou, laserom rezané oceľové medaile a ekologické medaile vyrobené z prírodných materiálov. Každý z týchto druhov medailí má svoje výhody, ale aj určité obmedzenia. Bez ohľadu na to, ktorú medailu si vyberiete, vždy ju dostanete včas a vo vynikajúcom spracovaní. Naše medaily budú pre účastníkov nezabudnuteľné a nepochybne zvýraznia každé Vaše bežecké podujatie.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Beh

Personalizované sošky pre bežcov

Už Vás nudia medaily a chcete účastníkov odmeniť niečím iným? Chcete dodatočne oceniť najaktívnejších bežcov, ktorí dokončili celú sériu? Alebo potrebujete udeliť ceny v rôznych vekových kategóriách za najlepší dosiahnutý čas? Na tieto a podobné problémy máme riešenie! Najlepšou voľbou v takejto situácii budú jedinečné bežecké sošky. Trofeje vyrobené na mieru budú plne odrážať charakter Vášho bežeckého podujatia. Vďaka veľkým kapacitám, ktoré máme v našom strojovom parku v Poľsku, môžeme vytvoriť takmer akýkoľvek možný dizajn.

V našom sortimente rozlišujeme štyri hlavné typy sošiek. Elegantné sklenené trofeje, masívne kovové trofeje, moderné stĺpcové ocenenia alebo zmiešané trofeje, ktoré sú najkomplexnejšie a sú kombináciou viacerých rôznych materiálov.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Beh trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!