Medaily pre milovníkov rybolovu

Rybolov má svoju jedinečnú atmosféru. To dobre vedia všetci tí, ktorí pri vode trávia naozaj dlhé hodiny a čakajú na veľkú rybu. Ako organizátor súťaže určite poznáte túto jedinečnú atmosféru. To Vám umožní vybrať odmeny pre najlepších rybárov. Pri oceňovaní každého rybára Vám určite pomôžu naše medaily. Vďaka ich rozmanitosti a rozsiahlym možnostiam personalizácie môžete udeliť krásne ocenenia v rôznych kategóriách. V spoločnosti Maad totiž dbáme na to, aby každé rybárske víťazstvo bolo odmenené.

Vyrobte si s nami jedinečnú rybársku medailu na ocenenie rybárov!

Máme viac ako 30 rokov skúseností s výrobou ocenení

Ako dlhoročný výrobca medailí vieme, že nie sú len krásnym suvenírom. Sú tiež symbolom podujatia, na ktorom sa udeľujú. Preto pre našich zákazníkov vytvárame tie najkrajšie medaily podľa individuálneho návrhu. Každá z našich medailí tak na Vašom podujatí vynikne. Náš sortiment zahŕňa masívne medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a úplne prírodné ekologické medaily. Každá je iná, ale všetky plne splnia Vaše očakávania.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Rybolov

Jedinečné rybárske sošky pre Vašu súťaž

Ulovenie najväčšej ryby na súťaži je pre rybára veľmi dôležitou udalosťou, na ktorú je hrdý. Preto stojí za to, aby mu táto spomienka zostala čo najdlhšie. Originálna rybárska soška individuálne navrhnutá pre Vašu rybársku udalosť Vám v tom určite pomôže.

Jedinečný tvar a rozmanitosť materiálov v estetickej kombinácii poteší účastníkov. Medzi našimi realizáciami nájdete naozaj širokú škálu sošiek. Rozhodli sme sa však rozlíšiť niekoľko hlavných typov, aby ste ich mohli ľahko rozpoznať. Náš sortiment zahŕňa elegantné sklenené trofeje, moderné stĺpcové ocenenia a robustné kovové trofeje. Okrem toho vytvárame aj zmiešané médiá, t. j. netradičné kombinácie viacerých materiálov a štruktúr. V priebehu rokov nám už dôverovalo množstvo organizátorov rybárskych súťaží v celej Európe. Ocenenia, ktoré vyrábame, sú úžasné, sú krásnou pamiatkou a predovšetkým originálnou ozdobou každej udalosti.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Rybolov trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!