Individuálne navrhnuté medaily pre šachistov

Hranie šachu si vyžaduje sústredenie a veľa vedomostí. Na základe toho môže hráč plánovať ďalšie ťahy na šachovnici. Podobná situácia je aj v prípade organizátora šachového podujatia. Musí zabezpečiť vhodné podmienky, vybrať vhodné miesto na hru a naplánovať ocenenia, ktoré rozdá účastníkom a víťazovi. Mnohí klienti sa pri organizovaní takýchto súťaží rozhodnú využiť naše medaily. V spoločnosti Maad totiž vytvárame originálny návrh, ktorý potom premeníme na dokonalú realizáciu podľa Vašich predstáv. Realizujte s nami jedinečnú šachovú medailu vyrobenú na Vašu individuálnu objednávku.

Spolupracujeme s malými aj veľkými organizátormi podujatí

Naši klienti sú skutočne rôznorodá skupina. Sú medzi nimi organizátori malých podujatí, giganti na trhu, ako aj súkromné osoby, ktoré chcú niekoho potešiť medailou. Vďaka tejto rozmanitosti nájdete v našej ponuke niekoľko typov jedinečných medailí. Medzi nimi vyniká medaila na mieru vyrobená z vysokotlakového odliatku. Okrem nich v ponuke nájdete aj farebné odlievané medaily s potlačou, ktoré sa dajú opakovane používať. Ďalej sú v našej ponuke laserom rezané oceľové medaily a ekologické medaily vyrobené z prírodných surovín. Každá z týchto medailí je iná a má svoje špecifické vlastnosti. Bez ohľadu na to, aký typ si vyberiete, každú z nich vykonáme s mimoriadnou presnosťou a predovšetkým vždy načas.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Šach

Šachová soška vytvorená výhradne pre Vašu udalosť

Vyhrať šachový turnaj nie je ľahká úloha. Preto ju treba primerane odmeniť. K nezabudnuteľným cenám nepochybne patria šachové sošky. Naša spoločnosť ako skúsený výrobca už vyrobila mnoho športových ocenení. Naše realizácie sa vyznačujú individuálnym prístupom a takmer neobmedzenými možnosťami. V spolupráci s nami tak môžete vytvoriť pôsobivú sošku, ktorá sa stane symbolom Vašej udalosti.
Náš sortiment zahŕňa oslnivé sklenené trofeje, robustné kovové trofeje a moderné stĺpcové ocenenia. Okrem toho v kategórii mixed media nájdete sošky, ktoré vznikli kombináciou rôznych materiálov a foriem. Sme schopní vytvoriť takmer akúkoľvek kombináciu, ktorá dokonale odráža charakter Vašej súťaže. Všetky naše sošky vyrábame vo vlastnej réžii na našich najmodernejších strojoch v Poľsku. To nám umožňuje kontrolovať výrobu v každej fáze a zabezpečiť, aby soška splnila všetky Vaše očakávania. Vyberte si tie správne ceny pre svoje šachové podujatie a získajte viac informácií o všetkých našich možnostiach. To Vám určite uľahčí správne rozhodnutie a zabezpečí, že účastníkov nielen odmeníte, ale aj vyniknete na trhu.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!