Medaily pre športovcov bojových umení

Športovci sa môžu realizovať v mnohých rôznych bojových umeniach. Preto je dôležité, aby organizátor dostatočne dobre vybral ocenenia pre víťazov. Preto našim zákazníkom odporúčame originálne medaily, ktoré môžeme ľahko prispôsobiť akejkoľvek bojovej disciplíne. Patrí medzi ne džudo, karate, jujitsu a box. Ako spoločnosť Maad vytvárame tisíce medailí z rôznych materiálov a v rôznych formách. To všetko sa robí tak, aby bol spokojný obdarovaný športovec aj organizátor, ktorý nás poveril prípravou cien. Vytvoríme medailu dokonale prispôsobenú Vašim potrebám!

Dlhoročné skúsenosti v odbore nám umožňujú vytvárať originálne ocenenia každý deň

Preto v našom sortimente nájdete rôzne medaily, ktoré môžeme ľubovoľne personalizovať. Medzi nimi sme vyzdvihli skvelé medaily na mieru, plnofarebne tlačené liate medaily, laserom rezané oceľové medaily a ekologické medaily vyrobené z prírodných materiálov. Všetky sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov a predovšetkým vždy načas.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Bojové umenia

Originálne trofeje za úspechy v bojových umeniach

Bojové umenia sú mimoriadne náročný šport. Preto by nemalo prekvapiť, že tí, ktorí ho praktizujú, sú rovnako nároční. Z tohto dôvodu by mal organizátor súťaže venovať osobitnú pozornosť tomu, aké ceny udeľuje. Ak sa teda rozhodnete pre sošky, je dôležité, aby boli individuálne vytvorené a jedinečné. Týmto spôsobom urobíte svoje podujatie pre účastníkov nezabudnuteľným.

Ponúkané trofeje sú kompletne vyrobené našimi kvalifikovanými pracovníkmi. Soľky vyrábame sami v Poľsku. K dispozícii máme potenciál našich najmodernejších strojov v odvetví. Nájdete tu moderné kovové trofeje, elegantné sklenené trofeje, originálne stĺpcové ocenenia a najrôznejšie zmiešané trofeje, ktoré sú kombináciou mnohých rôznych materiálov. Preto môžete vytvoriť originálny dizajn, ak sa zameriate na viac ako len jeden materiál. To všetko preto, aby soška úplne splnila Vaše očakávania.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!