Cyklistické medaily pre fanúšikov jazdy na dvoch kolesách

Bicyklovanie je zábava a skvelý spôsob aktívneho odpočinku. Pre niektorých je to však šport, ktorý trénujú roky, aby uspeli a zvíťazili. Celá príprava a tréning vrcholia cyklistickými pretekmi, na ktorých sa športovec môže presadiť. Organizácia takýchto pretekov si vyžaduje veľa práce. Jednou z najdôležitejších otázok sú ceny, ktoré odovzdáte víťazom. Ako výrobca medailí s dlhoročnými skúsenosťami Vám môžeme pomôcť s Vašimi cyklistickými medailami. Vaše ocenenia budú originálne a potešia každého účastníka. V spoločnosti Maad navrhujeme a vyrábame medaily na mieru pre organizátorov cyklistických podujatí v celej Európe. Vytvorte s nami úžasnú účastnícku medailu, ktorou odlíšite svoje podujatie!

Máme za sebou tisíce vyrobených medailí z podujatí pre fanúšikov jazdy na dvoch kolesách. Vyrábame medaily pre malé miestne podujatia, veľké masové podujatia aj virtuálne podujatia.

Z našej ponuky medailí si môžete vybrať medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a ekologické medaily z prírodných materiálov. Každý z týchto druhov medailí má svoje výhody, ale aj určité obmedzenia. Bez ohľadu na to, ktorú medailu si vyberiete, vždy ju dostanete včas a vo vynikajúcom spracovaní. Naše medaily budú pre účastníkov nezabudnuteľné a nepochybne zvýraznia všetky Vaše cyklistické podujatia.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Cyklistika

Individuálne navrhnuté sošky pre cyklistov

Očakávania týkajúce sa ocenení pre účastníkov športových podujatí sa neustále zvyšujú. Preto sme našu ponuku pre organizátorov podujatí rozšírili o jedinečné a nádherne personalizované sošky pre cyklistické podujatia. Vyrábame ich výhradne v priestoroch našej zlievarne. Pomocou individuálneho návrhu vytvoreného naším tímom grafických dizajnérov sme schopní vyrobiť prakticky akúkoľvek trofej.

V našom sortimente rozlišujeme štyri hlavné typy sošiek. Elegantné sklenené trofeje, masívne kovové trofeje, moderné stĺpcové ocenenia alebo zmiešané trofeje, ktoré sú najkomplexnejšie a sú kombináciou viacerých rôznych materiálov. Všetky sošky majú svoje silné stránky a určité obmedzenia. Pozrite sa na ne bližšie a rozhodnite sa, ktorý typ je pre Vás ideálny.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Cyklistika trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!