Originálne medaily pre hádzanárov

Hádzaná je predovšetkým o tímovej chémii a vysokej úrovni zručností každého hráča. Podľa mnohých trénerov len táto kombinácia umožní tímu uspieť. Na druhej strane, pre mnohých organizátorov hádzanárskych súťaží je úspechom udeliť takúto cenu, ktorá oceňuje zároveň hráča aj podujatie. S nami môžete tento úspech dosiahnuť veľmi ľahko. Stačí totiž medaila, ktorú vytvoríme na individuálnu objednávku. Ako spoločnosť Maad už máme na konte niekoľko skutočne úspešných implementácií. Sú to najmä medaily, ktorými sa hrdia najlepší hádzanári na rôznych podujatiach v Európe. Z Vašej medaily urobíme jedinečnú ozdobu Vášho podujatia!

Individuálny dizajn medailí

V priebehu rokov sme vytvorili tisíce návrhov, z ktorých mnohé sa dostali do rúk hádzanárov. Od úžasných medailí na mieru, farebných odlievaných medailí s potlačou, laserom rezaných oceľových medailí až po moderné ekologické medaily. Každý dizajn bol vytvorený individuálne, aby dokonale vyhovoval športovým podmienkam. Naše hádzanárske medaily priniesli radosť športovcom, trénerom aj organizátorom.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Hádzaná

Jedinečné sošky pre hádzanárov

Ak hľadáte ocenenie, ktoré dá športovcovi alebo tímu ešte výraznejšie vyniknúť, soška je na tento účel určite ideálna. Je to spôsobené niekoľkými aspektmi. Po prvé, medaily sa častejšie vyberajú ako ocenenia, takže soška vždy príjemcu prekvapí. Po druhé, vďaka modernej technológii sme schopní vyrobiť takmer akúkoľvek sošku. Môžete si vybrať tvar, formu a materiál a my z neho vytvoríme originálny dizajn, ktorý každého prekvapí. Okrem toho nádherne spracované sošky zviditeľňujú podujatie a dávajú oceneným pocit, že sú skutočne hodní uznania.

V našej ponuke nájdete naozaj zaujímavé kúsky. Ponúkame elegantné sklenené trofeje, robustné kovové trofeje, prekvapivé stĺpcové ocenenia a netradičné zmiešané trofeje, ktoré sú kombináciou viacerých materiálov. S nami môžete vytvoriť niečo skutočne jedinečné s obmedzeným rozpočtom.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Hádzaná trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!