Strelecké medaily pre Vaše podujatie

Zdalo by sa, že streľba na terč je jednoduchá úloha. Trafenie cieľa si však vyžaduje veľkú prípravu a naozaj bystré oko. Preto by ste ako organizátor streleckej súťaže mali vynaložiť všetko úsilie na to, aby ste na svojej súťaži riadne ocenili najlepších strelcov. S tým Vám určite pomôžu medaily, ktoré svojím individuálnym dizajnom splnia všetky Vaše očakávania. Naše medaily sú vždy hitom a možno ich ľubovoľne upravovať a personalizovať. Vďaka tomu sú ideálne na akúkoľvek streleckú súťaž. S nami môžete vytvoriť medailu, ktorá dokonale zapadne do atmosféry streleckej súťaže.

V tomto odvetví pôsobíme už mnoho rokov. Ako spoločnosť Maad máme najmodernejšie stroje v tomto odvetví. Vďaka svojim rozsiahlym možnostiam sme schopní realizovať prakticky akýkoľvek projekt. V každej fáze výroby sa zaväzujeme dodržiavať najvyššie štandardy spracovania. Poskytujeme Vám záruku vysokej kvality streleckých medailí a ich včasnej výroby. Na výber je niekoľko druhov medailí. Patria medzi ne masívne medaily na mieru, odlievané medaily s farebnou potlačou, laserom rezané oceľové medaily a prírodné ekologické medaily. Všetky ich vyrábame z najlepších materiálov a, samozrejme, vždy načas.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Streľba

Unikátne sošky pre najlepších strelcov

Ako alternatíva k medailám sú k dispozícii aj sošky. V našej spoločnosti ich vyrábame na individuálnu objednávku, pričom na ich výrobu používame najmodernejšie technológie. V priebehu rokov nám už dôverovalo mnoho organizátorov, pre ktorých sme vytvorili trofeje rôznych tvarov, farieb a foriem. Všetky sú najvyššej kvality s dokonale prepracovanými detailmi a úžasným dizajnom.

Ak sa rozhodnete pre naše strelecké sošky, rozhodnete sa pre originalitu, ktorú si účastníci Vašej súťaže budú dlho pamätať! V našej ponuke nájdete elegantné sklenené trofeje, moderné kovové trofeje, zaujímavé stĺpcové ocenenia a kategóriu zmiešaných médií, ktorá zahŕňa sošky vytvorené kombináciou viacerých rôznych materiálov a techník personalizácie.

Sme otvorení Vašim nápadom a náš skúsený tím grafických dizajnérov pre Vás s radosťou vytvorí dizajn. Môžete nám tiež poskytnúť svoj originálny návrh streleckej sošky, ktorý pre Vás vyrobíme po overení jeho správnosti. To Vám umožní prezentovať trofej, ktorá spĺňa všetky Vaše požiadavky.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!