Personalizované medaily pre každú príležitosť

Ocenenia sa udeľujú pri mnohých príležitostiach. Patria medzi ne športové, obchodné a súkromné podujatia. Bez ohľadu na okolnosti sme Vám k dispozícii. Ako spoločnosť Maad sme už vytvorili tisíce realizácií, ktoré sa rozdávali na mnohých rôznych podujatiach. Podporujeme malé miestne podujatia aj medzinárodné giganty. Roky skúseností nás naučili, ako si poradiť v každej situácii. Preto nepochybne zvládneme úlohu vytvoriť jedinečnú medailu na Vašu individuálnu objednávku. Vytvorte si s nami medaily, ktoré budú dokonale ladiť s Vašou udalosťou.

Hľadáte medailu na nezvyčajnú udalosť? Alebo chcete účastníkom významného podujatia odovzdať originálnu medailu? V našej ponuke si určite nájdete niečo podľa svojich predstáv. Môžete si vybrať z odolných medailí na mieru, farebných odlievaných medailí s potlačou, laserom rezaných oceľových medailí alebo ekologických medailí z prírodných materiálov. Výber je veľký, a navyše si každú z nich môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv a doplniť katalógom alebo personalizovanou stuhou. Takáto súprava určite ohromí účastníkov Vášho podujatia.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Iné

Pamätné sošky pre Vašu príležitosť

Sošky sú ocenenia, ktoré môžete použiť ako špeciálne športové, obchodné alebo iné uznanie. Naše trofeje vyrábame na individuálnu objednávku, takže ich môžeme upravovať takmer podľa želania. Vďaka tomu sme schopní vyhovieť všetkým okolnostiam. Okrem toho všetky sošky vyrábame plne vo vlastnej réžii pomocou najmodernejšej technológie. To Vám zaručí, že Vaše ocenenia budú vyrobené starostlivo a načas. Každá príležitosť si zaslúži vhodný punc. Preto sme si istí, že dokonalým zavŕšením Vašej udalosti bude jedinečná soška vytvorená naším skúseným tímom.

Ako organizátor si určite dobre uvedomujete, že každé podujatie má svoju jedinečnú atmosféru. Naša spoločnosť Vám dáva možnosť vytvoriť trofej, ktorá bude túto atmosféru dokonale odrážať. Môžete si vybrať z vkusných sklenených trofejí, moderných kovových trofejí a zaujímavých stĺpcových ocenení. Okrem toho ponúkame aj trofeje zo zmiešaných médií, pri ktorých kombinujeme rôzne materiály a vytvárame skutočne veľkolepé a zložité diela. To všetko preto, aby konečný výsledok urobil dojem na každého, kto sa na Vašu trofej pozrie.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Iné trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!