Jedinečné medaily so zimnou atmosférou

Zimné športy predstavujú veľmi širokú škálu športov. Každý šport si vyžaduje špecifický tréning a odlišnú prípravu. Organizátor súťaže by na to mal pamätať pri príprave cien pre účastníkov a víťazov. Ocenenia by mali byť predovšetkým individuálne prispôsobené danej disciplíne. To je funkcia našich medailí na mieru. Okrem toho sú naše projekty venované konkrétnym športom a dokonca aj podujatiam. S nami si vyrobíte dokonalú medailu, ktorou nielen oceníte športovcov, ale aj zvýšite popularitu svojho podujatia. Ako spoločnosť Maad vyrábame medaily, ktoré skutočne zaujmú svojím dizajnom. Vytvorte si s nami medailu venovanú zimným športom. Nech jeho vzhľad pripomína športovcom po celý rok zimné súperenie, ktoré zažili na Vašom podujatí.

V našej ponuke nájdete celý rad rôznych medailí. Môžete si vybrať z úžasných medailí na mieru, farebných odlievaných medailí s potlačou, laserom rezaných oceľových medailí a úplne prírodných ekologických medailí. Výber závisí len od Vás a Vašich potrieb. Každá medaila má totiž svoje vlastné špecifikácie a vlastnosti, ktoré môžu byť pre Vás viac alebo menej dôležité. Bez ohľadu na typ však všetky naše medaily vyrábame presne a načas.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Zimné športy

Moderné sošky pre zimné športy

Medaily nie sú všetko. U nás nájdete aj originálne sošky vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Naše trofeje sú viacúčelové. Vďaka nim športovec nielen vynikne, ale aj zvýši popularitu Vášho podujatia a dokonca ho zviditeľní. Ako je to možné? Vďaka individuálnemu dizajnu sa soška môže stať Vašou originálnou vizitkou. Môžete naň umiestniť logá, mená sponzorov alebo ju vytvoriť v tvare, ktorý súvisí s charakterom Vášho podujatia. Obdarovaný si tak určite zapamätá Vaše podujatie a na ďalšie ročníky sa prihlásia noví účastníci, ktorí budú chcieť vyhrať rovnako krásnu trofej.

Za roky pôsobenia v odvetví sme vytvorili tisíce originálnych ocenení. Stovky našich spokojných zákazníkov potvrdzujú ich vysokú kvalitu a výnimočnú estetiku.

Sošky pre zimné športy by mali vynikať zimnou atmosférou. Preto všetky naše trofeje vyrábame na individuálnu objednávku s prihliadnutím na pokyny zákazníka. Okrem toho ich vyrábame plne vo vlastnej réžii na našich najmodernejších strojoch v tomto odvetví. U nás si môžete vybrať medzi elegantnými sklenenými trofejami, úžasnými kovovými trofejami alebo modernými stĺpovými oceneniami. Okrem toho môžete vďaka kategórii zmiešané médiá takmer ľubovoľne kombinovať materiály a vytvárať veľkolepé realizácie. To všetko preto, aby ste boli s trofejou, ktorá sa stane vaším podpisom, plne spokojní.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Zimné športy trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!