Medaily pre volejbalistov, tímy a trénerov

Volejbal je šport plný živých emócií, ktoré strhávajú nielen hráčov v hre, ale aj fanúšikov na tribúnach. Preto je dôležité, aby aj ceny udeľované na volejbalových podujatiach vyvolávali značné vzrušenie. Najlepšie čo najpozitívnejšie. Z tohto dôvodu by ste ako organizátor volejbalovej súťaže mali venovať osobitnú pozornosť cenám, ktoré korunujú Vaše podujatie. Z našich skúseností vieme, že musia byť originálne a plne prispôsobené športovej disciplíne. Ako Maad sme už pripravili tisíce volejbalových medailí, ktoré chytili za srdce športovcov, fanúšikov aj organizátorov. Pomocou odborných znalostí a špecializovanej technológie môžeme vyrobiť dizajnovú volejbalovú medailu pre Vaše podujatie!

V našom sortimente nájdete klasické riešenia aj neobvyklé kombinácie. Môžete si vybrať z masívnych medailí na mieru, farebne odlievaných medailí s potlačou, laserom rezaných oceľových medailí a medailí z prírodných materiálov. Každú z týchto medailí vyrábame podľa najvyšších štandardov a z najkvalitnejších materiálov. Vďaka prístupu k najmodernejším strojom v odvetví môžeme navyše sami kontrolovať každú fázu výroby. To Vám dáva záruku spoľahlivosti, ktorú potvrdzujú aj naši existujúci zákazníci.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Volejbal

Originálne sošky na pamiatku zápasu

VVo volejbale vyhrávajú celé tímy. Víťazstvo by však nebolo možné bez individuálneho nasadenia a talentu každého hráča. Preto sa oplatí oceniť aj najlepších volejbalistov či trénerov, ktorí sú dôležitou súčasťou každého športového triumfu. Naše sošky na mieru Vám v tom pomôžu.

S nami môžete vytvoriť krásnu a konzistentnú sériu sošiek, ktoré môžete venovať svojim hráčom a trénerom. To zabezpečí, že súťaž, ktorú organizujete, bude pre nich určite nezabudnuteľná.

Najlepší z najlepších si zaslúžia nadpriemerné ocenenie v podobe našich sošiek. Využite naše možnosti a vytvorte si úžasnú trofej. Medzi našimi realizáciami nájdete mnoho riešení. Vyrábame vkusné sklenené trofeje, moderné kovové trofeje, jednoduché stĺpcové ocenenia a zmiešané trofeje, ktoré sú kombináciou mnohých rôznych materiálov a techník.

S nami si môžete vytvoriť jednoduchú, klasickú trofej aj zložitú, veľkolepú sošku. Nech už si vyberiete čokoľvek, u nás si môžete byť istí, že Vaša objednávka bude dokončená načas a so surovinami najvyššej kvality.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Volejbal trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!