Ideálne medaily na prekážkový beh

Ľudia, ktorí sa zúčastňujú prekážkových behov, chcú od tohto športu niečo viac. Túžia po adrenalíne a prekvapeniach. Ako organizátor takéhoto podujatia sa pri tvorbe bežeckej trasy nemusíte obmedzovať na prekvapenia. Účastníkov môžete prekvapiť aj originálnymi medailami, ktoré im rozdáte v cieli. Vynikajúcim ocenením sa určite zapíšete do pamäti účastníka. Bežec sa určite rád prihlási na Vaše ďalšie preteky. Vytvorte si s nami úžasné medaily pre svoj prekážkový beh!

Máme rozsiahle skúsenosti a znalosti s tvorbou medailí pre prekážkové dráhy

V tomto odvetví pôsobíme už mnoho rokov. Ako spoločnosť Maad vytvárame medaily, ktoré dokážu skutočne prekvapiť. Vyrobili sme tisíce realizácií so zaujímavými tvarmi, ktoré sme skrášlili rôznymi nezvyčajnými materiálmi vrátane živice alebo piesku. Prekážkový beh je často séria podujatí, na ktoré sú potrebné rôzne medaily. S našimi riešeniami vytvoríte rovnakú medailu v rôznych podobách.

Náš sortiment zahŕňa medaily na mieru, pestrofarebné odlievané medaily s potlačou, moderné oceľové medaily a ekologické medaily vyrobené z prírodných surovín. Každá medaila má svoje špecifické vlastnosti súvisiace s výrobným procesom, materiálmi a možnosťami personalizácie. Určite si však medzi nimi nájdete takú, ktorá úplne splní Vaše očakávania.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

OCR

Prekážkový bez s personalizovanou soškou v cieli

Zaujíma vás, čo by mohlo extrémnych bežcov ešte viac povzbudiť k účasti na podujatí? Zo skúseností vieme, že nie je nič lepšie ako individuálne vyrobené sošky. Po prvé, krásna soška je dokonalým spôsobom, ako oceniť najlepšieho bežca, a určite ho odlíši od ostatných. Po druhé, je to forma, ktorá poteší a prekvapí. A čo je podľa mnohých najdôležitejšie, sošky sa odovzdávajú na najvýznamnejších športových podujatiach. S krásnou soškou tak môžete ľahko zviditeľniť svoje podujatie, aby sa ho zúčastnilo viac športovcov.

Vďaka individuálnemu dizajnu a takmer neobmedzeným možnostiam si u nás môžete vytvoriť sošku dokonale prispôsobenú vašim potrebám! Každý z nich sa vyrába v našom najmodernejšom strojovom parku v poľsku. Pri spolupráci s nami získate svojho mentora, ktorý vám bude k dispozícii v každej fáze. S ním zistíte každý detail týkajúci sa vašej objednávky. Zistite viac o soškách, pozrite si a inšpirujte sa našimi elegantnými sklenenými trofejami, pevnými kovovými trofejami a jednoduchými stĺpovými oceneniami. Najzložitejšie projekty nájdete v kategórii zmiešané médiá.

Sme výrobcom ocenení a nevyužívame žiadnych sprostredkovateľov. To vám dáva istotu, že soška, ktorú si objednáte, bude najvyššej kvality a bude vám dodaná včas.

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!