Basketbalové medaily pre najlepších hráčov

Basketbalové medaily pre najlepších hráčov Basketbal je jedným z najznámejších kolektívnych športov. Pre úspech tímu je však dôležitý prínos a nasadenie každého hráča. Ako organizátor basketbalových súťaží by ste preto mali myslieť na tímy aj na jednotlivých hráčov. Naše basketbalové ocenenia Vám určite pomôžu oceniť najlepších a najvýraznejších basketbalistov. Ako skúsený výrobca medailí vieme, aká dôležitá je rozmanitosť vytvorených ocenení. Preto je v spoločnosti Winmed každé basketbalové ocenenie iné a vyrobené podľa individuálneho návrhu.

 Vytvorte si s nami basketbalovú medailu na pamiatku podujatia, ktoré organizujete!

Vytvorte si s nami basketbalovú medailu na pamiatku podujatia, ktoré organizujete! Už mnoho rokov vytvárame ceny pre basketbalistov, ktoré sa odovzdávajú na rôznych basketbalových podujatiach.

Vyrábame basketbalové medaily pre miestne alebo školské súťaže, ako aj pre medzinárodné alebo svetové podujatia. Spomedzi našich mnohých možností si môžete vybrať vysokokvalité medaily na mieru, farebné odlievané medaily s potlačou, laserom rezané oceľové medaily a ekologické medaily vyrobené z prírodných surovín. Každý z týchto druhov je iný. Má svoje výhody aj obmedzenia. Bez ohľadu na to, akú formu si vyberiete, každé z našich basketbalových ocenení je vyrobené načas z najkvalitnejších materiálov.

Medailí
na mieru
Tlačené
liate medaily
Oceľové
medaily
Ekologické
medaily

Inšpirujte sa medailami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Basketbal

Originálne basketbalové sošky na mieru

V našej ponuke nájdete rôzne basketbalové ocenenia. Patria medzi ne aj trofeje pre basketbalistov, aby ste mohli ešte výraznejšie odlíšiť najlepší tím alebo najtalentovanejšieho hráča. Naše basketbalové sošky vyrábame výhradne vo vlastnej réžii s využitím najmodernejších strojov v tomto odvetví. Vďaka kombinácii moderných technológií, dlhoročných skúseností a individuálneho prístupu vytvárame originálne basketbalové sošky.

Naše realizácie sa vyznačujú jedinečnou formou, zaujímavým tvarom a výraznými farbami. S dizajnom na mieru s nami môžete realizovať takmer akýkoľvek projekt. Vďaka rozsiahlym možnostiam personalizácie môžete navyše vytvoriť trofej, ktorá bude krásnym symbolom Vašej značky. Pridajte svoje logo s príslušnou farebnou schémou a my sa postaráme o to, aby bolo na soške všetko, čo potrebujete. V našej ponuke nájdete štyri hlavné typy sošiek. Patria medzi ne elegantné sklenené trofeje, moderné kovové trofeje, jednoduché stĺpcové ocenenia a zmiešané trofeje, ktoré sú kombináciou mnohých foriem a štruktúr. Každá z nich sa vyznačuje niečím iným, pričom všetky spája individuálne spracovanie založené na dizajne vytvorenom špeciálne pre Vás.

Zistite viac o všetkých výhodách našich ocenení a rozhodnite sa, ktoré z nich bude pre Vami organizované podujatie najvhodnejšie!

Kovové
trofeje
Sklenené
trofeje
Stĺpové
ocenenia
Zmiešané
médiá

Inšpirujte sa soškami, ktoré sme doteraz vytvorili. Môžeme pre Vás vytvoriť niečo rovnako krásne!

Basketbal trofeje

Neviete, ktoré ocenenie si vybrať?

Kontaktujte ma a poradím Vám s výberom toho pravého pre Vás. Nechajte mi správu alebo zavolajte!